fbpx
Roman

Vingården for Vilde Drømme

Bristede håb bliver til vilde drømme, når fire menneskers veje krydser hinanden på en skånsk vingård.

Den unge kvinde Erica kæmper med en sorg, hun ikke kan rumme. Livet føles meningsløst, og hun tager en hurtig beslutning om for en stund at forlade sin mand, lejligheden i Stockholm og jobbet som revisor. Hun ved ikke, hvor hun skal hen. Hun ved bare, at hun skal væk.

I den lille fiskerby Arild små 600 kilometer mod syd hamrer den unge mand Marcus et skilt i jorden med ordene ‘Værelse til leje!’ Det er et sidste desperat forsøg på at redde den vingård, som han driver sammen med sin gamle farfar, Johannes, der ikke længere er til nogen hjælp.

Samtidig sidder den ældre dame Lilian alene i sin lejlighed i Helsingborg og ser på livet, der passerer uden for hendes vindue. Hun har ingen anelse om, at en ung kvinde i Stockholm netop har forladt sit hjem, og at det vil sætte ting i bevægelse, der ikke blot vil ændre hendes eget liv, men også vende livet på hovedet for både Lilian og vingårdens beboere.

 

"Kan man elske en bog? Svaret er JA ."
randis bogreol
"En smuk og hyggelig feelgood roman, som du ikke skal gå glip af"
bogens liv
"skønherlig, vellykket, hjertevarm"
livetidukkehuset
"Forfatteren har et virkelig beskrivende sprog, som får læseren til at forsvinde ind i bogen"
bogormenanja
Antal sider:
480
Oversat af:
Rikke Toft
Design:
Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
5. april 2022
ISBN:
9788772390857 (Trykt bog)
9788775620760 (E-bog)
9788775620777 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik