fbpx
Krimi og spænding

Syndens børn

Andet bind i den atmosfærefyldte psykologiske krimiserie om socialrådgiveren Annie Ljung. En kompliceret nutidig gåde, et fortidigt historisk mysterium og et overbevisende portræt af et lille udkantssamfund.

Sommeren nærmer sig sin afslutning, og mørket er begyndt at lægge sig over Ådalen. En tidlig augustmorgen bliver tre teenagepiger fundet ved bredden af Bålsjön. To er døde, en alvorligt såret.

Den lille landsby er i chok, og da det viser sig, at socialforvaltningen har haft kig på pigernes familier, bliver socialrådgiveren Annie Ljung sat på sagen. Sammen med Sara Emilsson, der er børnesagsbehandler ved Kramfors Politi, forsøger hun at finde ud af, hvem der står bag den brutale forbrydelse, men det viser sig at få store personlige konsekvenser for hende.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

 

"Syndens børn har alt, hvad der kendetegner en god spændingsroman med en stigende spændingskurve og et plot, der holder læseren fanget hele bogen igennem (...) Ulrika Rolfsdotter har allerede med denne anden bog i serien om socialrådgiver Annie Ljung efter min mening placeret sig i blandt de bedste svenske krimiforfattere."
bogblogger.dk
"Jeg har sagt det mange gange og siger det igen, hvis en krimi virkelig skal fange mig, så skal den levere noget ekstra – Ulrika leverer bare noget ekstra."
bogbanden
"Vanvittig god krimi."
boglitt
"Spændende og velskrevet."
bogelskeren_i_villafortuna
"Ulrika bliver en af de forfattere, man vil huske langt ud i fremtiden."
jannis_bog_og_laese_verden
"En særlig treat for de krimihungrende."
bogpassionisten
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft
Udgivelsesdato:
24. marts 2023
ISBN:
9788772390833 (Trykt bog)
9788775620722 (E-bog)
9788775620739 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik