fbpx
dyrehjerte
Krimi

Dyrehjerte

Atmosfærefyldt kriminalroman fra det Nordsvenske Ångermanland.
Bogen udkommer d. 8. februar 2022

Dyrehjerte er en kriminalroman inspireret af legender og overtro, en historisk mordsag fra 1800-tallet og middel- alderens hekseprocesser.

Annie Ljung har skabt sig et nyt liv som sociolog i Stockholm, langt fra den lille flække i Nordsverige, hvor hun voksede op. Da hendes demente mor flygter fra plejehjemmet, er Annie imidlertid tvunget til at vende tilbage til det sted, hun både elsker og hader. Samtidig forsvinder en ung pige i hendes familie, den syttenårige Saga, sporløst, og Annie lader sig overtale til at blive i byen for at hjælpe med at finde hende.

Hvad var det for hemmeligheder, Saga gik og gemte på? Er hun stukket af eller blevet offer for en forbrydelse?
Og hvordan hænger hændelserne i Bjärtrå sammen med en gammel sag, som byen har vendt det blinde øje til, og de stemmer, Annie plages af i sit eget hoved? Annie ved det ikke, men efterhånden som hun bliver mere og mere involveret i mysteriet om Saga, bliver hun også tvunget til at se dæmonerne fra sin egen fortid i øjnene igen.

Hun kan meget vel blive årets stjerneskud på krimihimlen.
Gefle Dagblad
Ulrika Rolfsdotter leverer en levende skildring af den lille by, hvor det hensygnende handelsliv er ved at dø ud. Her lever dem, der stræber, men aldrig kommer nogen vegne, dem, der hiver penge hjem, og dem, der giver op. Dyrehjerte er en usædvanlig stærk debut.
Dagens Nyheter
Antal sider:
400
Oversat af:
Andrea Fehlauer
Udgivelsesdato:
8. februar 2022
ISBN:
9788772390826 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik