fbpx
Krimi og spænding

Dyrehjerte

Atmosfærefyldt kriminalroman fra det Nordsvenske Ångermanland.

Annie Ljung har skabt sig et nyt liv som socialrådgiver i Stockholm, langt fra den egn i Nordsverige, hvor hun voksede op. Da hendes demente mor kortvarigt forsvinder fra plejehjemmet i barndomsbyen, bliver hun tvunget tilbage til det sted, hun både elsker og hader. Samtidig bliver en ung pige meldt savnet i området.

Annie lader sig overtale til at blive og hjælpe med at finde den 17-årige Saga, som hun perifert er i familie med. Hvilke hemmeligheder var det, Saga gik og gemte på? Er hun blot stukket af hjemmefra? Eller er det værst tænkelige sket: Er hun blevet slået ihjel?

Mens Annie bliver mere og mere involveret i mysteriet om Saga, tvinges hun til at se dæmonerne fra sin egen fortid i øjnene. De hændelser, der for mange år siden tvang Annie væk fra barndomsbyen og ind i et følelsesmæssigt eksil, hun stadig prøver at slippe ud af.

DYREHJERTE er en spændende psykologisk krimi og første bind i en serie med Annie Ljung i hovedrollen. Serien er delvist inspireret af overleveringer, overtro og historiske kriminalsager fra Ångermanland i Nordsverige.

 

"Iskold vinterkrimi til en søndag med tæpper og te."
Magasinet LIV
"En velskrevet debutkrimi, der adskiller sig lidt fra andre. En spændende page-turner som kører i højeste gear. Underholdende og anbefalelsesværdig!"
Bogbanden
"Elskede at følge Annie og hendes udvikling fra start til slut. En meget intens psykologisk krimi. Mit hjerte sad flere gange helt oppe i halsen."
Randis_bogreol
"En pageturnende psykologisk krimidebut. Vildt spændende og medrivende historie."
Bog_finken
"Rigtig god bog og jeg glæder mig til at læse de næste i serien om Annie Ljung."
Mydailybookdenmark
"Velskrevet, interessant og spændende."
Lidtbedreliv
"Godt setup med interessante karakterer. Velskrevet spændingsroman."
Bogblogger.dk
"Ulrika Rolfsdotters viser, at man ikke altid skal skue hunden på hårene, således at usympatiske personer måske ikke er så usympatiske, som man troede, når det kommer til stykket."
Findals krimiside
"Forvent en spændende og uforudsigelig bog, som du får svært ved at lægge fra dig. En velskrevet og flot debut, der lover godt for forfatterens fremtidige arbejde."
Cats, books and coffee
"En god og spændende bog. Hvis du er til en lidt anderledes krimiroman, så tjek denne ud. Det kan godt anbefales."
Bogormenanja
"Fantastisk og gribende krimi med spænding fra start til slut."
Skriveribogtipsogandet
Antal sider:
424
Oversat af:
Andrea Fehlauer
Udgivelsesdato:
8. februar 2022
ISBN:
9788772390826 (Trykt bog)
9788775620708 (E-bog)
9788775620715 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik