fbpx
Krimi og spænding

Patienten

Femte bind i den populære norske krimiserie om Kajsa Coren.

Da en psykiatrisk patient dør på Dikemark Sygehus i Asker i 1993, er det sidste, han når at hviske: ”De dræber folk her.” En af de få, han talte med på afdelingen, var pigen Julia. Ni år senere forsvinder hun som attenårig sporløst fra sin hjemby, Enden, på Sunnmørskysten. Mange år senere findes en mand død i vandet ved Enden, og efterforskningen viser sig at kaste nyt lys over både Julias forsvinding, og hvad der foregik på Dikemark.

Kajsa Coren dækkede i sin tid Julia-sagen, og hun får en anmodning om at kigge på den igen. Hendes undersøgelser fører hende ind i den aktuelle drabsefterforskning, der blandt andet involverer et ukendt Munch-maleri og kaster nyt lys over, hvad der egentlig foregik på Dikemark Sygehus.

 

"Bøgerne er blevet noget af en guilty pleasure for mig, så de er næsten læst, før de er landet på mit bord (...) Jeg kan varmt anbefale denne serie."
bogblogger.dk
"Plottet er genialt, og for mig var det ugennemskueligt, som en krimi skal være."
bog_finken
"En spændende krimi med et interessant plot og en stærk, modig og sympatisk hovedperson."
Randi Glenso
Forfatter:
Antal sider:
320
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft
Udgivelsesdato:
5. januar 2023
ISBN:
9788772390765 (Trykt bog)
9788775620586 (E-bog)
9788775620593 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik