fbpx
Krimi og spænding

Den tavse kvinde

Fjerde bind i serien om Kajsa Coren. Spændende plot, stærke karakterer og en passende dosis samfundskritik.

Efter en voldsom afslutning på sagen om tyskerdrabet er Kajsa flyttet til Losvika, hvor hun holder orlov fra jobbet som tv-journalist for at få en pause fra sin hektiske hverdag. Da en kvinde findes dræbt i bygden og en avis beder Kajsa om at dække sagen, kan hun dog ikke lade være med at sige ja.

Kvinden, Sissel Våge, bliver fundet i sit hjem, hvor hun sidder i en stol foran vinduet, sminket, med opsat hår og klædt i en lang, sort silkekjole. Et år tidligere blev hendes far fundet død i samme hus, og forbrydelsen er stadig uopklaret.

Det viser sig, at Sissel levede et afsondret liv alene i sit hus, og at hun inden sin død ikke havde talt i flere år. Alligevel virker det, som om hun vidste meget om mange af sine naboer. For meget? Da en ung pige kort efter forsvinder, spreder frygten sig for alvor blandt beboerne i den lille bygd.

DEN TAVSE KVINDE er fjerde bind i den populære norske krimiserie om Kajsa Coren.

 

"Endnu en gang har Trude Teige skrevet en fængende spændingsroman med et interessant plot."
bogblogger.dk
"Tempoet er højt, og bogen er svær at lægge fra sig. Efter min mening er bogen seriens hidtil bedste."
Randi Glensbo
"Endnu en spændende fortælling i serien om Kajsa Coren. Hvis du kunne lide de foregående bøger i serien, vil du også kunne lide denne."
bogens_liv
Forfatter:
Antal sider:
320
Oversat af:
Rikke Toft Kleemann
Design:
Omslagsdesign: Rasmus Funder
Udgivelsesdato:
8. juni 2022
ISBN:
9788772390758 (Trykt bog)
9788775620562 (E-bog)
9788775620579 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik