fbpx
Krimi og spænding

Løgnere

Syvende bind i en af Norges mest populære krimiserier om tv-journalisten Kajsa Coren byder på indviklede forbrydelser, mørke hemmeligheder og karakterer, der kæmper med dagligdags udfordringer, vi alle sammen kender.

En sen nat bliver Kajsa Coren ringet op af en socialmedarbejder fra Oslo Akutafdeling. Der befinder hendes gamle studieveninde Anki Ulstein sig, rystet og forslået efter at være blevet udsat for en voldtægt af en ukendt mand, der er trængt ind i hendes hjem. Det er flere år siden, de to kvinder har talt med hinanden, men samme nat flytter Anki ind hos Kajsa og hendes mand, politikommissær Karsten Kjølås.

Kort efter dukker nogle gamle knoglerester op i en kløft i et skovområde nær Oslo. Det er liget af en kvinde med en tynd guldkæde mellem tænderne. Politiet kan ikke umiddelbart identificere hende, men i deres arkiver ligger to uopklarede forsvindingssager. Karsten efterforsker sagen, og det skal snart vise sig, at det ikke er helt ukompliceret at have Anki boende.

Kajsa beslutter sig for at lave en dokumentar om Anki og voldtægtssagen, men hemmeligheder og fortielser besværliggør hendes arbejde og sætter også politiet på en udfordrende opgave – og det bliver kun sværere, da flere sager begynder at rulle ind.

LØGNERE er syvende bind i den populære norske krimiserie om Kajsa Coren.

 

"Persongalleriet er godt, historien er spændende … Teige folder plottet ud med sikker hånd."
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad
Forfatter:
Antal sider:
272
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft Kleemann
Design:
Rasmus Funder
Udgivelsesdato:
16. januar 2024
ISBN:
9788772391809 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik