fbpx

Mormor dansede i regnen

Mormor dansede i regnen er en stærk læseoplevelse, inspireret af virkelige personer og baseret på et stykke grusom krigshistorie, der i dag er glemt.

Den unge kvinde Juni har arvet sine bedsteforældres hus og drager derfor tilbage til den lille ø, hvor hun er vokset op. Mens hun går og rydder op i huset, falder hun over et billede af sin mormor sammen med en tysk soldat og et brev, hun skrev i 1946. Brevet er stemplet i Tyskland. Juni har aldrig hørt noget om, at hendes mormor skulle have været i Tyskland lige efter krigen, og hun beslutter sig for at undersøge det nærmere.

Jagten på svar fører Juni til Berlin og videre til en lille by, som blev en del af den russiske zone, da Tyskland overgav sig. En by, der gemmer på et helt forfærdeligt stykke krigshistorie, som alle gerne vil glemme. Og som viser sig at have stor betydning ikke bare for mormoren, men også for Juni selv og hendes mor, Lilla.

Mormor dansede i regnen er en stærk fortælling, baseret på virkelige hændelser, om tre generationer af kvinder, og om hvordan fortielser kan have konsekvenser for dem, man elsker, langt ud i fremtiden. Men først og fremmest er det en fortælling om kærlighedens helbredende kraft.

Læsning, der gør indtryk.
Femina
En original fortælling.
Send flere sider
Gribende og stærk roman. Litteratursiden
En velkonstrueret roman om kærlighed, skam og hemmeligheder. Bogvægten.dk
Et stærkt og hjertegribende familiedrama.
Bogglæde
Mormor dansede i regnen er en stærk og velfortalt historie om hemmeligheder, skam og kærlighed. Randi Glensbo
Fin roman der rummer autentiske og virkelige menneskeskæbner. Bogsyn.dk
Meget fin og rørende roman om hemmeligheder og krigens grusomheder, men også kærlighedens helbredende kraft. Dansk BiblioteksCenter
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik