fbpx
alene i mørket
Krimi

Alene i mørket

Første bind i en af Norges mest populære krimiserier om tv- journalisten Kajsa Coren.
Bogen udkommer d. 27. december 2021

Den norske forfatter Trude Teige, der også har skrevet den historiske roman, Mormor dansede i regnen, forener Sjöwall og Wahlöos tradition for at skrive samfundskritiske krimier med den nyere nordiske krimi.

Alene i mørket er første bind i serien om Kajsa Coren.

Et ældre ægtepar bliver fundet dræbt på en gård i den lille by Asker uden for Oslo. Kajsa Coren, politisk journalist på Kanal 4, bliver sendt til gerningsstedet. Egentlig arbejder hun med at dække en anden sag: omsorgssvigt og overgreb begået mod børnehjemsbørn årtier tidligere. Men dobbelt- drabet bliver ved med at rumstere, og lidt efter lidt går det op for hende, at der kan være en forbindelse mellem de to sager.

Mens Kajsa forsøger at få hverdagen til at hænge sammen med en krævende karriere, to børn, et skrantende forhold til ægtemanden og en mor, der er begyndt at opføre sig underligt, befinder drabsmanden sig meget tættere på, end hun aner.

Forfatter:
Antal sider:
336
Oversat af:
Rikke Toft
Udgivelsesdato:
27. december 2021
ISBN:
9788772390727 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik