fbpx
Krimi og spænding

Den fortabte mand

En vanvittig spændende, dragende og dybt stemningsfuld roman.

To brødre, Nathan og Bub, mødes langt ude i den australske outback. De er nærmeste naboer og bor med flere timers kørsel imellem sig. Deres kvægjorder grænser op til hinanden herude.

De står foran kvægdriverens grav – et gammelt sagnomspundet gravsted – og foran dem ligger deres bror Cameron livløs på jorden, indtørret under den bagende sol. Han må have søgt ly ved gravstenen, der er den eneste skygge i miles omkreds.

Men hvorfor? Hvad lavede Cameron alene herude in the middle of nowhere? Han havde virket martret i den seneste tid. Besluttede han sig bare for at gå i døden?

For Nathan, Bub og resten af familien Bright, der i generationer har levet et stille, afsondret liv, rammer sorgen og fortvivlelsen hårdt. Men det uforklarlige dødsfald ribber også op i fortiden. For under overfladen i den skånselsløse outback gemmer der sig andet end kvægdriverens skelet.

 

"For selvom 'Den fortabte mand' er en svedig, højspændt og plotdrevet dødsfaldhistorie, så er den meget andet og mere end det. Den er først og fremmest en velskrevet skønlitterær roman om familierelationer, magtforhold, mandedominans, ensomhed og ødemarkskuller."
Berlingske
"En atmosfæremættet beretning."
Jyllands-Posten
"Fremragende fortælling om en mand, som bliver fundet død i den australske ødemark. Romanen udvikler sig til en gribende historie om en dysfunktionel familie."
Litteratursiden
"Stemningsfuld og kompliceret på den helt rette måde."
Bibliofilens_boghjørne
"Historien er spændende, dyster, fremragende og virkelig godt skrevet og fortalt."
Livetidukkehuset
"Harper forstår virkelig at skrue en underspillet og langsom spændingshistorie sammen, så man læser og læser for til sidst at blive overrasket over, hvordan det hele i virkeligheden hænger sammen. Jeg er fan!"
Frk._west
"Dette værk er utrolig velskrevet. Sproget letlæseligt og fyldigt. Fremragende, fængslende og spændende."
Bogglæde
"Den fortabte mand er en vanvittig spændende, trist og dyster fortælling om mørket i familielivet og den skånselsløse outback."
Bekkalouisebooks84
"Bogen er velskrevet [...] Den fortabte mand får en stor anbefaling fra mig."
Bech's Books
"En meget atmosfærefyldt og vellykket historie."
Bbcs.bogunivers
"Der er en underfundig melankoli over bøgerne, der bidrager til en stigende spændingskurve. 'Den fortabte mand' er ingen undtagelse."
Læsegodter
"Et velskrevet psykologisk familiedrama om hvordan en enkelt begivenhed kan ende som katalysator for omvæltende livsændringer."
Catsbooksandcoffee
"En australsk krimi, smækfyldt med medrivende karakter der alle gemmer på dybe hemmeligheder fra livet "in the middle of nowhere"."
bogbloggeren
Forfatter:
Antal sider:
400
Oversat af:
Karsten Nielsen
Udgivelsesdato:
24. juni 2021
ISBN:
9788772390567 (Trykt bog)
9788775620111 (E-bog)
9788775620128 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik