fbpx
Krimi og spænding

Eksil

Hvad får en mor til at forlade sit barn? Hvad skete der med Kim Gillespie?

Under den årlige mad- og vinfestival i Marralee i det sydlige Australien forsvinder Kim Gillespie sporløst en forårsaften. Hendes etårige datter bliver fundet i en barnevogn for foden af pariserhjulet.

Et år efter Kim Gillespies forsvinden er hendes venner og familie samlet for at fejre barnedåb. Med som gæst er Aaron Falk fra politiet i Melbourne, som også var på besøg, da Kim forsvandt. Og Kims ældste datter, der ikke har opgivet håbet om at finde sin mor, fordi sagen aldrig er blevet opklaret.

Gensynet med Marralee, hvor det på ny er blevet festivaltid, bringer minder frem hos Aaron, og han begynder at grave i det lokale politis efterforskning af sagen. Selv befinder han sig ved en skillevej i livet. Også på den front udvikler ferien i de idylliske omgivelser sig helt anderledes end forventet.

Mange sandheder om Kims forsvinden og hendes liv, efter at hun flyttede fra Marralee, er aldrig kommet frem i lyset. Hendes skilsmisse, depression og selvvalgte eksil i Adelaide med en ny mand. Hvad får en mor til at forlade sit barn? Og hvad skete der i virkeligheden med Kim Gillespie?

EKSIL er tredje og sidste bind med politimanden Aaron Falk, som læserne lærte at kende i Jane Harper internationale bestseller- og gennembrudsroman Tørke og efterfølgeren Skoven. Bøgerne kan læses selvstændigt.

Find en gratis læseprøve her.

 

"(...) det hele i den ubønhørlige australske bush gør denne krimi til udpræget, men 'velsmagende' slowfood."
Jyllands-Posten
"Harper er hurtigt blevet en af mine favoritter. Hun skriver lynende skarpt, modigt og originalt."
Katrine Engberg
Forfatter:
Antal sider:
420
Sprog:
Dansk
Udgivelsesdato:
22. august 2023
ISBN:
9788772391592 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik