fbpx
Krimi og spænding

Tørke

Små byer kan gemme på store hemmeligheder. Luke Hadler retter et gevær mod sin kone og deres barn, til sidst mod sig selv. Og trykker af.

Indbyggerne i den lille australske by Kiewarra står hver dag over for valg, der kan medføre liv eller død. De er afhængige af regn, men har de sidste to år levet i tørke. Hvad sker der, hvis en af dem en dag bukker under for presset?

Da politibetjenten Aaron Falk returnerer til barndomsbyen for at deltage i sin tidligere bedste ven Lukes begravelse, bliver han tvunget til at se mennesker i øjnene, han for år tilbage ikke kunne vente med at vende ryggen. Men han får brug for sine evner som betjent, da omstændighederne omkring familien Hadlers død viser sig mere og mere mystiske, og får Aaron til at tvivle på, at der var tale om selvmord.

Som Aaron graver i sagen, ripper det op i en gammel historie tilbage til Arons tid som teenager i byen. Aaron og Luke delte en hemmelighed dengang. En hemmelighed, som Aaron troede, var begravet for længst, men som nu bliver vækket til live igen.

"En litterær krimi af ypperste karat."
Fyens Stiftstidende
Jyllands-Posten
"En super flot debut."
krimifan.dk
Forfatter:
Antal sider:
350
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Karsten Nielsen
Udgivelsesdato:
1. juni 2023
ISBN:
9788772391649 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik