fbpx
Roman

Under atoller findes Alexander

Debutroman om venskab, kærlighed og aseksualitet. Med en rørende nerve skriver Sandra Møller Henriksen om at være ung på en måde, som de fleste vil kunne spejle sig i.

Alexander er smidig og elsker alt, der skifter farve, og så er Marie bange for, om han vil vikle sig ud af deres venskab, som en blæksprutte smyger sig ud gennem smalle sprækker. Måske fylder hun virkelig alt for meget …

Marie møder Alexander på en sommerhustur, og de er med det samme uadskillelige. Men hjemme synes hendes to veninder Olga og Olina, at venskabet er grænseoverskridende og mærkeligt – de forstår ikke, om relationen også er romantisk og seksuel eller ej. Så lad os have et mærkeligt forhold, siger Alexander. Men han er både ubekymret og omskiftelig, så hvad betyder det? En aften prikker de hul på hans pegefinger og opdager, at hans blod er blevet blåt.

Under atoller findes Alexander er en bevægende roman om at forsøge at finde sig selv i relationen til en anden – og at finde ud af, hvem man er, når ens omgivelser forandrer sig.

Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Design:
Sofie Winding
Udgivelsesdato:
13. juni 2024
ISBN:
9788772392024 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik