fbpx
Roman

Under atoller findes Alexander

En roman om venskab, kærlighed og identitet – og om at finde ud af, hvem man er, når den person, man spejler sig i, forandrer sig.

Alexander er smidig og elsker alt, der skifter farve, og så er Marie bange for, om han vil vikle sig ud af deres venskab, som en blæksprutte smyger sig ud gennem smalle sprækker. Måske fylder hun virkelig alt for meget …

Marie og Alexander har kendt hinanden i mange år, men på en sommerhustur bliver de nærmest uadskillelige. Derhjemme synes hendes to veninder Olga og Olina, at venskabet er grænseoverskridende og mærkeligt, og de insisterer på, at det må handle om noget mere.

Marie er dog ikke tiltrukket af Alexander på den måde, de tror. Det er hun faktisk ikke af nogen som helst. Så lad os have et mærkeligt forhold, siger han. Men Alexander er både ubekymret og omskiftelig, så hvad betyder det?

En aften prikker de hul på hans pegefinger og opdager, at hans blod er blevet blåt. Næste dag er hans arme nærmest leddeløse.

Under atoller findes Alexander er en roman om venskab, kærlighed og identitet – og om at finde ud af, hvem man er, når den person, man spejler sig i, forandrer sig.

 

"En roman med mange kvaliteter, hvor der er en del at tolke på og tale om."
Lektørudtalelse, DBC
Antal sider:
330
Sprog:
Dansk
Design:
Sofie Winding
Udgivelsesdato:
13. juni 2024
ISBN:
9788772392042 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik