fbpx
Krimi og spænding

Vildlederen

Fjerde bog i den populære svenske krimiforfatters serie, som foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i skiområdet omkring Åre, 600 kilometer nord for Stockholm.

En uge i januar tager seks festglade studerende toget til Åre for at stå på ski. Allerede den første aften begynder tingene at gå skævt, og stemningen er trykket, og næste morgen findes en af dem død.

Var det en ulykke eller et koldblodigt mord? Spørgsmålene hober sig op, og beskyldninger flyver gennem luften i den lille gruppe. Hvor godt kender de egentlig hinanden? Hvem taler sandt, og hvem lyver? Og er der overhovedet nogen, man kan stole på?

Politikommissær Hanna Ahlander må afbryde en særdeles romantisk og luksuriøs weekendtur for at tage hjem og arbejde på sagen sammen med kollegaen Daniel Lindskog. Sagen kommer hurtigt til at berøre dem begge dybt, samtidig med at de også hver især har svære følelser, de kæmper med på privatfronten. Daniel og kæresten Ida er gået fra hinanden, og han har konstant dårlig samvittighed over for sin lille datter. Hanna derimod er på den ene side glad for sin nye betænksomme kæreste, men er han måske i virkeligheden lidt mere glad for hende, end hun er for ham?

VILDLEDEREN er fjerde bog i Viveca Stens serie, Mordene i Åre, der foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre i det nordlige Sverige.

Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft Kleemann
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
3. januar 2024
ISBN:
9788772391601 (Trykt bog)
9788775622207 (Lydbog)
9788775622191 (E-bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik