fbpx

Offermageren

Offermageren er første bind i den spritnye krimiserie fra en af Sveriges mest populære krimiforfattere, Viveca Sten.

Skisæsonen er netop startet i Åre, da et stivfrossent lig bliver fundet i en af liftene. Alt tyder på, at der er tale om et mord. Daniel Lindskog er nybagt far og politiassistent ved Åre Politi og bliver sat på sagen sammen med sin nye kollega Hanna Ahlander, der er blevet fyret fra sin stilling ved politiet i Stockholm.

Sneen fyger, temperaturen falder, og flere er i fare for at miste livet. Hvor mange vil blive offer for den koldblodige morder, inden Daniel og Hanna har fået opklaret sagen?

Offermageren er første bind i Viveca Stens dramatiske nye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de populære skiområder i de jåmtlandske bjerge langt oppe i Sverige.

 

“Offermageren” er en fantastisk start på en serie, som jeg glæder mig utroligt meget til at følge.
Bogens Liv
Viveca Sten har skrevet en formidabel start på en ny krimiserie. Plot, personer, univers og spænding var i top.
Frk. West
Bogen er en pageturner fra start. Der var fine naturbeskrivelser, interessante personer og temaer som gav stof til eftertanke.
Mit lille bibliotek
Hvis resten af årets krimier viser sig at leve op til denne standard, har vi et godt krimiår i vente.
Cats, books and coffee
Udover at være en hårrejsende og iskold krimi, så er Offermageren også en fortælling om den sorg, der kan opstå, når man mister en man har kær.
Bech's Books
Der god gang i krimien. Viveca Sten får virkelig solgt den kolde, svenske vinter. Bogvægten
Viveca Sten kan noget helt specielt. Intet overlades til tilfældighederne, og hver eneste detalje og information bliver smukt bundet sammen til sidst i historien. Bogblogger.dk
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik