fbpx
Krimi og spænding

Skyggedalen

Mordene i Åre fortsætter på hårdtslående, dramatisk og barsk vis i 'Skyggedalen'.

NOMINERET TIL ÅRETS KRIMIFORFATTER I SVERIGE

På en kold og snefuld vintermorgen bliver liget af en mand fundet ved en af indfaldsvejene til Åre. Han var et velkendt ansigt i byen og afholdt af de lokale. Mordet ryster det lille lokalsamfund, hvor flere ting er under forandring. En frikirkelig sekt har fået et stærkt greb i de isolerede småbyer langs den svensk-norske grænse. Også i den unge kvinde Rebecka. Hun drømmer om at tjene Gud, men lever et ensomt og isoleret liv under pres fra sektens øvrige medlemmer og sin egen mand, prædikanten.

Politikommissær Hanna Ahlander og hendes kollega Daniel Lindskog, som lige er blevet far, skal opklare det brutale mord. Men efterhånden som Hanna og Daniel graver sig ned i sagen, dukker en mørk historie frem. En historie, som handler om at overleve.

Skyggedalen er anden bog i Viveca Stens nye serie, Mordene i Åre, der foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre i det nordlige Sverige.

 

"400 siders velfortalt historie. Et plot med streng, men overraskende logik, der svirper med halen på de allersidste sider."
Jyllands-Posten
"Fyldt med spænding, sne og uhygge."
Lidtbedreliv
"Spænding på højeste niveau. Karakterene kryber under huden på læseren. Plottet er fængende og gennemtænkt og overrasker igen og igen."
Knirkes.bøger
"Viveca Sten er eminent til at fremkalde kuldegysninger. Det her er en page-turner, der gør en smule ondt – og alligevel lader man sig selv føre igennem smerten."
Bogbanden
"Jeg er vild med det skæve makkerpar, og det føles lidt som at være i selskab med venner, når jeg læser denne serie."
Bogblogger.dk
"Skyggedalen er en flot efterfølger til Offermageren."
Cats, books and coffee
"[Jeg] vil i den grad have mere."
Mullesbogblog
"En kold og barsk historie ... Det iskolde miljø passer perfekt til plottet."
Bech's Books
Forfatter:
Antal sider:
424
Oversat af:
Rikke Toft
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
25. januar 2022
ISBN:
9788772390185 (Trykt bog)
9788793983427 (E-bog)
9788793983434 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik