fbpx
Krimi og spænding

Forsoneren

Tredje bog i Viveca Stens nye serie, som foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre, 600 kilometer nord for Stockholm.

Påsken nærmer sig, og skituristerne strømmer til Åre. På luksushotellet Copperhill Mountain Lodge  findes forretningskvinden Charlotte Wretlind brutalt myrdet i sin suite, og panikken spreder sig på det fyldte hotel.

Politikommissær Daniel Lindskog og hans kollega Hanna Ahlander må aflyse deres påskeplaner og kaste sig over sagen. Det viser sig, at ofret havde store planer i området: Det gamle, forfaldne højfjeldshotel i Storlien skulle rives ned og erstattes af et stort mondænt skihotel. En plan som har bragt sindene i kog hos de lokale.

Daniel er i al hemmelighed begyndt at gå hos en psykolog for at lære at håndtere den vrede, der fra tid til anden bruser op og giver problemer både på hjemmefronten og arbejdet, og også Hanna kæmper med at få styr på sit følelsesliv. Sammen føres de ind i en snørklet efterforskning fyldt med vanskelige relationer, svære konflikter og smertefulde barndomsminder.

FORSONEREN er tredje bog i Viveca Stens nye serie, Mordene i Åre, der foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre i det nordlige Sverige.

I et interview til Selma Stories fortæller Viveca Sten om den nye krimis gennemgående tema:

– Fraværende fædre og hvad dette gør ved sønner og mænd er helt centralt. Jeg ville udforske og spejle det spørgsmål fra forskellige vinkler. Vi er så knyttede til vores barndomsminder, og det kan virke mærkeligt at voksne mennesker er så plagede af, hvad der skete dem som børn. Og samtidigt har man altid et valg – du kan ikke ændre din fortid, men du kan selv påvirke din fremtid.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

 

"Viveca Sten er eminent til at skrue gode plottvists sammen. Intet overlades til tilfældighederne, og man er underholdt fra start til slut i alle bøger."
bogblogger.dk
"[Jeg] har glædet mig til dette bind, der bestemt lever op de to foregående. Fortællingen er så spændende og fuld med twist så du flyver gennem siderne."
livetidukkehuset
"Viveca Sten er en af mine krimifavoritter! Der er altid garanti for spænding og et godt plot, når man sætter sig med en af hendes bøger."
frk.west
"Jeg var fanget fra side ét."
bogfinken
Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft
Udgivelsesdato:
30. januar 2023
ISBN:
9788772391564 (Trykt bog)
9788775622153 (E-bog)
9788775622160 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik