fbpx

Nyheder september 2023

Uha den sommerferie gik hurtigt hva? Heldigvis betyder lidt koldere vejr rig mulighed for at trække indenfor med en god bog og varm kaffe, te eller kakao – you name it! I denne forbindelse vil vi gerne præsentere jer for tre kommende udgivelser hos Alpha, du kan glæde dig til at læse 📚

Eiliuns stemme

af Trine Appel

Danmark befinder sig i højeste terrorberedskab efter angrebet under middelaldershowet på Moesgaard Museum. De fem søskende Vicki, Tanja, Mark, Ivan og lille Dan ved, hvem der stod bag. Kan Vicki fortælle politiet, at det er Ildfuglen? Kan Mark fortælle, hvad han oplevede på slagmarken? Kan lille Dan fortælle, at han så et mægtigt fortidsdyr sluge en ildfugl ude over Moesgaard Strand? Ja, det kan de. Men ingen tror dem. Derfor må de fem søskende fortsætte deres jagt for at få deres fylgjedyr tilbage og finde sandheden om, hvem der slog kongen Erik Klipping ihjel. Denne jagt fører dem til Finderup, hvor kongen blev dræbt, videre til øen Hjelm og til sidst til København, hvor det sidste opgør finder sted på toppen af et af byens vartegn.

Udkommer 19. september

Klik her for at få en gratis læseprøve.

 

Ulven blotter sine tænder

af Samuel Bjørk

To elleveårige drenge bliver fundet dræbt på en mark uden for Oslo. Mellem dem ligger en død ræv. Sagen minder i foruroligende grad om en otte år gammel drabssag fra Sverige, hvor drabsmanden trods ihærdig efterforskning stadig går fri.

Holger Munch, der er nyudnævnt leder af sin egen drabsenhed i Oslo, har brug for hjælp til at opklare sagen. Han får et tip om en ung talentfuld politielev, Mia Krüger, og tilbyder hende en plads på holdet. Med sit skarpe blik er Mia i stand til at få øje på nye sammenhænge, der kan hjælpe dem i jagten på en særdeles kynisk morder, der ellers i den grad forstår at skjule sine spor.

Sammen graver Munch og Krüger i de mørke og rædselsvækkende sager, der viser sig at være langt mere indviklede, end de havde forestillet sig. Og presset bliver kun større, da de får besked om, at der er forsvundet to drenge mere.

Udkommer 26. september

Klik her for at få en gratis læseprøve.

 

I morgen og i morgen og i morgen

af Gabrielle Zevin

På en kedelig kold dag i december får den universitetsstuderende Sam Masur øje på Sadie Green i mængden af mennesker på en togstation. Han kalder på hende. Et øjeblik lader hun, som om hun ikke har hørt ham, men så vender hun sig alligevel om, og spillet mellem dem begynder. Det bliver begyndelsen på et legendarisk samarbejde, som vil katapultere dem til stjernestatus. De to barndomsvenner bruger al deres tid, de slider, låner penge, tigger sig til tjenester og ender med at skabe deres første blockbuster-succes sammen: spillet Ichigo. På hvad der føles som et splitsekund ligger verden for deres fødder. Men hverken pengene eller succesen kan beskytte dem fra deres egne ambitioner og forræderi.

Udkommer 28. september

Klik her for at få en gratis læseprøve.

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik