fbpx
Børn og unge

Eiliuns stemme

Trine Appel er tilbage med sidste bind i trilogien Ildfuglen – om Danmarkshistoriens nok mest berømte kongemord, mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286.

Danmark befinder sig i højeste terrorberedskab efter angrebet under middelaldershowet på Moesgaard Museum. De fem søskende Vicki, Tanja, Mark, Ivan og lille Dan ved, hvem der stod bag. Kan Vicki fortælle politiet sandheden? Kan Mark fortælle, hvad han oplevede på slagmarken? Kan lille Dan fortælle, at han så et mægtigt fortidsdyr sluge en ildfugl ude over Moesgaard Strand? Ja, det kan de. Men ingen tror dem.

Derfor må de fem søskende fortsætte deres jagt for at få deres fylgjedyr tilbage og finde svaret på, hvem der slog kongen Erik Klipping ihjel. Måske kan det hjælpe dem i kampen om at stoppe Ildfuglens voldsomme angreb i landet? Skæbnen fører dem til Finderup, hvor kongen blev dræbt, men også videre rundt i Danmark, hvor vigtige hændelser, både i nutid og fortid, bringer dem tættere på en opklaring af sagen.

ILDFUGLEN er en serie på tre bind om de fem søskende Tanja, Vicki, Ivan, Mark og Dan, der får til opgave at opklare Danmarkshistoriens måske mest berømte kongemord, mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286. EILIUNS STEMME er tredje og afsluttende bind i serien.

Find en læseprøve her.

 

"Afslutningen på Appels fantasy-trilogi om Ildfuglen lever helt op til de to tidligere bøger. Vild action, kærlighed og spænding gør, at man ikke kan lægge den fra sig."
Ekstra Bladet
"Bærer tydeligt præg af et talent for at skabe cliffhangers og filmiske billeder ... båret af et solidt researcharbejde."
Jyllands-Posten
"En fantastisk serie, som jeg kun kan anbefale til alle."
Randis_bogreol
Forfatter:
Antal sider:
340
Sprog:
Dansk
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
19. september 2023
ISBN:
9788772390345 (Trykt bog)
9788793983618 (Lydbog)
9788793983601 (E-bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik