fbpx

Ildfuglens hær

Ildfuglens hær er andet bind i en episk fantasytrilogi om en søskendeflok fra Danmarks yderste kant, som tager tilbage i tiden og opklarer mordet i Finderup Lade.

I Ildfuglens hær strammes grebet om familien, vi lærte at kende i seriens første bind, Fortidens port. Efter deres hus på Lolland brændte ned, er familien flyttet til Aarhus. Her fortsætter de fem børn deres mission, nemlig at finde ud af, hvem der dræbte kongen Erik Klipping og hvorfor?

Men Ildfuglens hær rykker faretruende tæt på, da hendes spøgelseslignende hjælpere, De Sammensvorne, blander sig på dramatisk vis under et middelaldershow på Moesgaard Museum.

Derfor bliver den 15-årige Vicki nødt til at få styr på sine særlige nattekræfter og bruge dem for at beskytte sig selv og sin familie. Men Ildfuglen kommer i besiddelse af en ganske særlig ting, så hun kan tage menneskenes fylgjer og bruge dem i sin hær. Snart er det ikke kun familien, men hele Danmark, der kan mærke hendes kræfter …

 

Bogen udkommer d. 2. november.

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik