fbpx
Krimi og spænding

Ulven blotter sine tænder

En prequel til Bjørks populære serie om Munch og Krüger. Her får du historien om den talentfulde politielev Mia Krügers første sag.

To elleveårige drenge bliver fundet dræbt på en mark uden for Oslo. Mellem dem ligger en død ræv. Sagen minder i foruroligende grad om en otte år gammel drabssag fra Sverige, hvor drabsmanden trods ihærdig efterforskning stadig går fri.

Holger Munch, der er nyudnævnt leder af sin egen drabsenhed i Oslo, har brug for hjælp til at opklare sagen. Han får et tip om en ung talentfuld politielev, Mia Krüger, og tilbyder hende en plads på holdet. Med sit skarpe blik er Mia i stand til at få øje på nye sammenhænge, der kan hjælpe dem i jagten på en særdeles kynisk morder, der ellers i den grad forstår at skjule sine spor.

Sammen graver Munch og Krüger i de mørke og rædselsvækkende sager, der viser sig at være langt mere indviklede, end de havde forestillet sig. Og presset bliver kun større, da de får besked om, at der er forsvundet to drenge mere.

Ulven blotter sine tænder er en forløber til Samuel Bjørks første krimi, Der hænger en engel alene i skoven, og historien om stjerneefterforskeren Mia Krügers første sag.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

 

"Spændende og velskrevet krimi."
Litteratursiden.dk
"En superspændende krimi med et plot, som jeg troede jeg havde gennemskuet … det havde jeg så bare ikke."
Bøgerne i mit liv
"En virkelig god historie."
Linedalbro
"Mia gjorde det hele for mig. Hun er virkelig et unikum og en gave til krimi-genren."
Bogbanden
Forfatter:
Antal sider:
520
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rolf Stavnem
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
26. september 2023
ISBN:
9788772391311 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik