fbpx
Krimi og spænding

Kragernes ø

Femte bind i serien om Munch og Krüger. En foruroligende kriminalgåde, der tager læserne med på en nervepirrende rejse.

En otteårig dreng forsvinder sporløst fra øen Hitra ud for den norske kyst. Tre år senere er drabsefterforsker Mia Krüger tilbage på øen, hvor hun forbereder sig mentalt på at lægge Oslo og sit job i politiet bag sig. Men da hun bliver kontaktet af den 11-årige pige Sofia, vækkes efterforskeren i hende. Sofia har hørt om den berømte Mia Krüger og beder om hendes hjælp til at finde ud af, hvad der er sket med hendes bedste ven, Jonathan, som forsvandt tre år tidligere.

Mia tøver med at involvere sig i sagen, men da en pige findes brutalt myrdet i en båd med Jonathans navn skrevet i blod ved siden af sig, bliver hun alligevel draget ind i efterforskningen. Der er begrænset med hjælp at hente fra øens deltidsbetjent, så Mia får sin tidligere leder, drabschef Munch, til at komme til Hitra. Nu er det op til dem at opklare, hvilke mørke hemmeligheder øen gemmer på – er der en seriemorder løs på Hitra?

Forfatter:
Antal sider:
500
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rolf Stavnem
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
26. september 2024
ISBN:
9788772391328 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik