fbpx

Vand til blomster

Vand til blomster er en livsbekræftende fortælling om livets store og små spørgsmål - og om at turde tro på lykken.

Violette Toussaint lever et stille liv som kirkegårdspasser i en lille by i Bourgogne. Dagene tilbringer hun sammen med den lokale sognepræst fader Cedric, bedemændene Lucchini-brødrene og de tre gravere Nono, Gaston og Elvis. Flere gange om dagen kigger de ind i Violettes køkken for at få sig en kop kaffe og en snak, ligesom også mange af de lokale kommer forbi for at få en kop eller et glas og nogle trøstende ord. Violettes dør står altid åben.

Hvad der har fået en smuk kvinde i sin bedste alder til at flytte til egnen for at tage det noget særprægede job, er der til gengæld ingen, der snakker om. Lige indtil en tidlig morgen, hvor en fremmed banker på Violettes dør med sin mors aske og en anmodning, der kommer til at ændre Violettes stille liv for altid.

En ægte bogsensation

Vand til blomster er også historien om en ukendt forfatters roman, der blev en gigantisk succes og publikumsfavorit via begejstrede læsere og dedikerede boghandlere. Romanen har solgt over 1 million solgte bøger i Frankrig, hvor den blev 2020’s store lockdown-roman og årets mest solgte bog.

 

Dette er den smukkeste roman i verden. Den fortjener 10+ ud af 10. Corriere de la Sera

Bogen udkommer d. 14. oktober.

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik