fbpx
Omslagsdesign: Harvey Macauley / Imperiet
Roman

Tre

Ny roman af forfatteren til 'Vand til blomster'. En bevægende historie om kærlighed og tab, håb og sorg, venskab og modgang. Og om tiden, som uundgåeligt forandrer os alle.

1986. Adrien, Étienne og Nina er ti år, da de mødes i skolen og hurtigt bliver uadskillelige. De lover sig selv og hinanden, at når de bliver store, så vil de forlade det provinshul, de bor i, og flytte til Paris.

2017. En bil med en død person indeni bliver fundet på bunden af en sø i den lille by, hvor de tre venner voksede op. Den lokale journalist Virginie dækker sagen og finder en forbindelse til de tre venner, som nu ikke længere er på talefod. Lidt efter lidt afslører hun de ekstraordinære bånd, der forener disse tre barndomsvenner. Efterhånden som Virginie kommer tættere på den overraskende sandhed, går venskaber i stykker, og nye opstår.

Valérie Perrin har en vidunderlig evne til at skildre livets små og store glæder og sorger. I Tre tager hun læserne med gennem en række hjerteskærende begivenheder og afsløringer, der strækker sig over tre årtier.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

Læs Q/A med forfatteren her.

 

"Hun skriver, som om i morgen ikke findes."
Berlingske
"Historien er lige så god, som den er lang ... Jeg var fanget fra første side og kunne ikke lade bogen ligge, før sidste side var vendt."
Bogbanden
"Episk murstensroman ... Jeg giver bogen min uforbeholdne anbefaling og topkarakter."
Bogelskeren_i_villafortuna
"Sproget (oversættelsen også) er så flot. Karaktererne så fine."
Derervelaldrignokboeger
Antal sider:
670
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Helena Fjelstrup Brennum
Design:
Harvey Macauley / Imperiet
Udgivelsesdato:
31. august 2023
ISBN:
9788772391045 (Trykt bog)
9788775621118 (E-bog)
9788775621125 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik