fbpx
Roman

Under de høje ege

Chris Whitakers prisbelønnede debutkrimi har det hele: et fabelagtigt cast af mistænkte, suspense og et knusende plottwist til sidst.

Intet er, som det ser ud til, i Tall Oaks, en lille by i Californien, hvor alle kender hinanden, og kriminalitet er noget, der foregår andre steder. Men byens idylliske facade krakelerer, da den treårige Harry Monroe bliver kidnappet fra sit eget hjem af en person i klovnekostume. På trods af opsigtsvækkende mediedækning og ihærdig politiefterforskning forbliver bortførelsen et mysterium.

Tre måneder efter Harrys forsvinden er de fleste kommet videre, undtagen Jessica, Harrys fortvivlede mor, og Jim, den lokale sherif. Og listen over mistænkte i Tall Oaks er lang: Der er Jerry, enspænderen med en hemmelighed, som kun hans mor kender; Jared, den kyniske kvindeforfører; teenageren Manny, en aspirerende gangster, og endda Jessicas tante Henrietta og onkel Roger, der tydeligvis skjuler noget.

Af forfatteren til Vi begynder med slutningen.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

Læs et interview med forfatteren her.

 

 

"Jeg var virkelig godt underholdt (...) Den er både tragisk, humoristisk, spændende, uhyggelig og gribende."
bøgerneimitliv
"Jeg er ret vild med Whitakers skrivestil og måde at opbygge en stemning."
bogbanden
Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Mette Egerod
Udgivelsesdato:
17. maj 2023
ISBN:
9788772390680 (Trykt bog)
9788775620340 (E-bog)
9788775620357 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik