fbpx
Roman

Parfumemageren fra Paris

En saga om familie, identitet og kærlighed. I 1970'ernes Paris må Radhas spirende karriere som parfumemager konkurrere med familiens forventninger og hendes fortids hemmeligheder.

Paris, 1974. Radha bor nu i Frankrig med sin mand, Pierre, og deres to døtre. Hun sørger stadig over den lille søn, hun gav væk for mange år siden, da hun selv blot var et stort barn. Men hun elsker at være mor for sine døtre og har endelig fundet sin lidenskab: fremstilling af dufte. Hun er heldig at få arbejde hos en mesterparfumør, der lærer hende at designe helt nye dufte. Blot ville hun ønske, at Pierre kunne forstå den glæde, arbejdet giver hende – en glæde, hun ikke vil opgive for hans og familiens skyld.

En vigtig arbejdsopgave sender Radha til Indien, hvor hun får hjælp fra sin søster, Lakshmi, og kurtisanerne fra Agra – kvinder, der bruger duftens kraft til at forføre og pirre. Hun befinder sig netop på tærsklen til sit store gennembrud som parfumemager, da hun opdager, at den søn, hun aldrig har fortalt sin mand om, er på vej til Paris for at finde hende.

Forfatter:
Antal sider:
360
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marielle Nielsen
Design:
Dansk versionering: Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
19. marts 2023
ISBN:
9788772390895 (Trykt bog)
Personliste
Ordliste
Opskrifter
Parfume
Mesterparfumøren
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik