fbpx
Roman

Parfumemageren fra Paris

En saga om familie, identitet og kærlighed. I 1970'ernes Paris må Radhas spirende karriere som parfumemager konkurrere med familiens forventninger og hendes fortids hemmeligheder.

Paris, 1974. Radha bor nu i Paris med sin mand, Pierre, og deres to døtre. Hun sørger stadig over den lille søn, hun gav væk for mange år siden, da hun selv blot var et stort barn. Men hun elsker at være mor for sine døtre og har endelig fundet sin lidenskab – duftenes skatkammer.

Hun har en spændende og udfordrende stilling, hvor hun arbejder for en mesterparfumør, hjælper med at designe helt nye dufte til kunderne og opbygger sin karriere én duft ad gangen. Hun ville blot ønske, at Pierre kunne forstå hendes behov for at arbejde. Hun mærker hans frustration, men kan ikke opgive det arbejde, som hun elsker.

Med sit første store projekt rejser Radha til Indien, hvor hun får hjælp fra sin søster, Lakshmi, og kurtisanerne fra Agra – kvinder, der bruger duftens kraft til at forføre og pirre. Hun befinder sig på tærsklen til sit store gennembrud, da hun opdager, at den søn, hun aldrig har fortalt sin mand om, er på vej til Paris for at finde hende.

Forfatter:
Antal sider:
360
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marielle Nielsen
Design:
Dansk versionering: Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
19. marts 2023
ISBN:
9788772390895 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik