fbpx
Roman

Jaipurs hemmelighed

Unge Malik går i lære i det kongelige palads, men magt, intriger og et spind af løgne får hurtigt alting til at kollapse under ham.

Det er foråret 1969, og den tidligere hennakunstner Lakshmi er nu leder af naturmedicinklinikken i den lille by Shimla i Himalayabjergene. Hendes unge ven Malik har afsluttet sin uddannelse og har netop mødt en ung kvinde ved navn Nimmi, da han rejser tilbage til Jaipur for at gå i lære i det kongelige palads, hvor man er ved at etablere en førsteklasses biograf.

Malik opdager hurtigt, at der ikke er meget, som har ændret sig i hans barndoms lyserøde by. Magt og penge bevæger sig stadig frit blandt den velhavende klasse, og goder strømmer fra paladset, men kun så længe visse hemmeligheder forbliver begravet. Da biografens altan på tragisk vis kollapser på åbningsaftenen, placeres skylden, hvor det er belejligt. Malik har dog mistanke om, at der er tale om en mere alvorlig forbrydelse, og sætter sig for at afsløre sandheden. Som tidligere gadebarn har han lært altid at holde lav profil – en lektie, der vil komme ham til gode, når han skal forsøge at løse et net af løgne.

Jaipurs hemmelighed er en uafhængig efterfølger til Hennakunstneren.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

 

"Spændende og levende fortalt."
Femina
"Super godt skrevet, og man kommer på en vidunderlig rejse til skønne Indien med de mange sanseindtryk."
Bogelskeren_i_villafortuna
"Jeg er vild med historien."
Bogninja
"Jeg kan nærmest dufte Indien og smage maden."
Bog_finken
"En fin fortælling om magt og kærlighed."
Bogblogger.dk
Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marielle Nielsen
Udgivelsesdato:
2. marts 2023
ISBN:
9788772390888 (Trykt bog)
9788775620883 (E-bog)
9788775620890 (Lydbog)
Inspiration fra det indiske køkken
Maharaniens cocktail
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik