fbpx
Krimi og spænding

Når tiden går i stå

En af sveriges mest populære krimiforfattere er tilbage med en forrygende spændingsroman i den populære Hagfors-serie.

Det årlige festspil i den midtsvenske by Ekshärad står for døren, og på plakaten er en forestilling om den sagnomspundne urmager Johan Tinglöf. Men en af skuespillerne forsvinder, og to dage senere bliver hun fundet død under uhyggelige omstændigheder.

Politibetjentene i Hagfors Christer Berglund og Petra Wilander står på bar bund. Og da endnu et offer dukker op, tilkaldes der assistance fra Stockholm. Sagen lander på det værst tænkelige tidspunkt. Petra er ved at komme sig efter en skilsmisse, Christer og hans kone forsøger at få et barn, og den lokale journalist Magdalena Hansson, som modvilligt bliver sat på sagen, er ramt af depression.

Mordene lader til at hænge sammen, men de er udført på vidt forskellige måder. Hvad er det, Petra og Christer overser? Hvor er fællesnævneren, som ingen kan få øje på?

Imens politiet nærmer sig, forbereder morderen sit næste træk. Det er led i en sadistisk plan, og i den er der ofre nok at tage af.

 

Ninni Schulmans sprog er opfindsomt, isnende og legende let.
Femina
Når tiden går i stå er velskrevet – og plottet er både spændende og fængende. Jeg tænker, at når man taler om skandinaviske krimier, så passer Når tiden går i stå godt ind.
Bech's Books
Plottet er så uhyggeligt og ondt, at det løb mig koldt ned ad ryggen.
Frk.west
Krimier har jo til opgave at være spændende, men så er der lige de krimier, der er så spændende, at man føler man er med i historien.
Bogbanden
Det er en krimi som vil være hos mig længe efter den er kommet på plads på bogreolen.
Mit lille bibliotek
En bog jeg vil give mine varmeste anbefalinger, til dig som godt kan lide at læse en velskrevet og gennemarbejdet krimi.
Bog_finken
Bogen er både spændende, rørende og uforudsigelig, og sikke et godt udtænkt plot. Det er virkelig en fæl og ondskabsfuld historie.
Lidtbedreliv
Gedigent krimi-håndværk med noget på hjerte. De 500 sider vender nærmest sig selv, for der sker hele tiden noget - både i personernes privatliv og i plotsammenhæng.
Dansk BiblioteksCenter
Her er spænding på alle niveauer.
Bogvægten.dk
Fremragende. Ninni Schulmans krimier er blandt de bedste svenske lige nu.
Dagens Nyheter
Medrivende. En god detektivhistorie.
Cats, books and coffee
En varm og oprigtig anbefaling.
Krimisiden.dk
En af de slags romaner, man slet ikke kan lægge fra sig.
Randi Glensbo
Forfatter:
Antal sider:
496
Oversat af:
Louise Ardenfelt Ravnild
Design:
Helena Hammarström
Udgivelsesdato:
7. januar 2021
ISBN:
9788772390116 (Trykt bog)
9788793983144 (E-bog)
9788793983151 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik