fbpx
dagen er nær
Krimi og spænding

Dagen er nær

Syvende og sidste nat med Hagfors-strømerne.

Nogle dage før juleaften bliver Harry og Inga Tynning fundet brutalt myrdet i deres hjem lidt uden for Hagfors. Huset er endevendt, og der mangler penge og smykker. Det ældre ægtepar ser ud til at have levet et stilfærdigt liv uden nogen fjender eller uvenner, og politiet, med Christer Berglund og Petra Wilander i spidsen, mistænker, at det er et indbrud, der er endt fatalt. Men jo mere de undersøger omstændighederne omkring drabene, desto mærkeligere og ubehageligere viser sagen sig at være. Journalisten Magdalena Hansson er tilbage på arbejde efter længere tids sygdom og bliver hurtigt engageret i drabssagen, som forstyrrer julefreden i den lille bygd og ryster beboerne.

Det syvende og afsluttende bind i Ninni Schulmans Hagfors-serie er en spændende fortælling om udsathed, bodsgang og om til slut at forsøge at forsone sig med sine livsløgne. Alle bøgerne i serien kan læses selvstændigt.

 

Ninni Schulman skriver fantastisk ubesværet. Et plot, som er fuld af hemmeligheder og overraskelser.
Femina
All-inclusive-krimi med invitation til total læserfordybelse.
Jyllands-Posten
600 sider som bare flyver afsted.
Krimisiden.dk
En af de bedste krimier, jeg har læst længe. Dagen er nær er en krimi med noget på hjerte.
Randi Glensbo
Forfatter:
Antal sider:
600
Oversat af:
Louise A. Ravnild
Udgivelsesdato:
27. december 2021
ISBN:
9788772390314 (Trykt bog)
9788793983540 (E-bog)
9788793983557 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik