fbpx
Krimi og spænding

Mens vi legede

I sin nye serie tager Ninni Schulman os med til sin morfars barndomsby, hvor hemmeligheder lurer under den idylliske overflade.

SOMMEREN 1983. Ingrid Wolt bliver løsladt fra kvindefængslet Hinseberg. Engang var hun en respekteret politibetjent på vej til at gøre karriere som efterforsker. Nu er hun en kvinde på flugt fra sin fortid.

Hun slår sig ned i en lille by i Dalarna for at begynde et nyt liv, langt væk fra Stockholm. Og fremfor alt langt væk fra sin eksmand. Hendes eneste ønske er at skabe en tryg tilværelse for sig selv og datteren Anna, som bor hos en plejefamilie. Men det er svært at finde arbejde i området. Indtil hun indser, at den eneste måde at forsørge sig selv på er at gøre det, hun er god til. At opklare forbrydelser.

Hun starter firmaet Siljans Efterforskningsbureau, og hendes første opgave bliver at finde den 12-årige Mattias, som forsvandt et år tidligere. Da hun begynder at grave i sagen, viser det sig, at de idylliske omgivelser gemmer på mørke hemmeligheder.

Første del i serien om Ingrid Wolt er en kriminalroman om sorg, skyld og leg, der bliver til dødelig alvor.

 

"Ninni Schulmans Hagfors-serie var god, men nu er hun endnu bedre."
Dagens Nyheter
"Duften af svensk sommer og en svunden tid stiger op fra bogsiderne, mens spændingen tager til."
Göteborgs-Posten
"En mageløst begavet begyndelse på noget helt nyt."
DN.se
"Ninni skriver altså godt! Hun har et sprog der griber fat i én, skaber fængende og underholdende historier, med jawdropping plottwists og præsenterer for karakterer, som krydser ind under huden på én."
Bogbanden
Forfatter:
Antal sider:
350
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Louise Ravnild
Design:
Maria Sundberg
Udgivelsesdato:
29. februar 2024
ISBN:
9788772390321 (Trykt bog)
9788793983571 (Lydbog)
9788793983564 (E-bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik