fbpx
Børn og unge

Fortidens port

Første bind af en episk fantasytrilogi til børn om en søskendeflok fra Lolland, som skal tilbage i tiden og opklare mordet på Erik Klipping i Finderup Lade.

Tvillingerne Mark og Ivan på snart 14 år er som nat og dag og kan aldrig enes. Men da Ivan forsvinder efter en brand på skolen, opdager Mark, at han er nødt til at sætte alt ind på at få sin bror hjem igen.

Mystiske ting begynder at ske, og noget kunne tyde på, at Ivans forsvinden har forbindelse til drabet på en dansk konge for over 700 år siden. Med hjælp fra sine søskende og deres særlige fylgjedyr må Mark finde ud af, hvordan han får åbnet fortidens port, så han kan krydse tiden og redde Ivan – og kongeriget.

Serien bevæger sig overlegent mellem forskellige genrer; young adult, fantasy, nordisk mytologi og krimi og kan læses af både et yngre og ældre segment.

ILDFUGLEN er en serie på tre bind om de fem søskende Tanja, Vicki, Ivan, Mark og Dan, der får til opgave at opklare Danmarkshistoriens måske mest berømte kongemord, mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286. FORTIDENS PORT er første bind i serien og foregår på Lolland-Falster, hvor Erik Klipping blev født og voksede op.

 

Med Danmarkshistorie som omdrejningspunkt er der masser af interessant 'læring'.
Mit lille bibliotek
Jeg var fanget fra første side.
Bog_finken
En rigtig spændende fantasyroman, som du får svært ved at lægge fra dig, og hvor du helt sikkert ville ønske at næste bog allerede var trykt.
Dansk BiblioteksCenter
Jeg kunne rigtig godt lide historiens verden.
Lidtbedreliv
Spændende, nervepirrende og gribende.
Randis_bogreol
En fantastisk bog.
Isasbookstagram
Forfatter:
Antal sider:
408
Design:
Imperiet / Harvey Macaulay
Udgivelsesdato:
24. september 2020
ISBN:
9788772390079 (Hardback)
9788793983335 (E-bog)
9788793983342 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik