fbpx
Roman

Vi bor her alle sammen

En skøn og rørende historie om en kvinde og hendes ustyrlige sammenbragte familie.

Lila troede faktisk, at hun allerede havde fundet sin lykkelige slutning: et godt ægteskab, to dejlige børn og en succesfuld karriere som forfatter af bøger med råd om parforhold. Men set i bakspejlet må hun grine af sine kloge råd.

Hun indså først, at hendes ægteskab ikke længere var lykkeligt, da det var for sent. Og pludselig er alt i Lilas liv tilbage ved udgangspunktet. Hendes mand har et barn med en anden kvinde, hendes teenagedatter taler ikke længere til hende. Og siden hendes mors død har hendes stedfar, Bill, boet hos hende.

Da hendes biologiske far, Gene, pludselig dukker op på hendes dørtrin, er hendes kaotiske liv fuldendt. For Gene er med sine Led Zeppelin-T-shirts og sin (måske stendøde) karriere som tv-stjerne alt andet end en typisk bedstefar. Og pludselig er Lila ikke kun fanget mellem to fædre, men også mellem to nye mænd.

Med sin sædvanlige menneskeklogskab, humor og hjertevarme er Jojo Moyes tilbage med en skøn roman om en elskelig og excentrisk familie.

Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Agnete Dorph Stjernfelt
Design:
Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
1. februar 2025
ISBN:
9788772392752 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik