fbpx
Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Jens Vilstrup

Som journalist er Jens Vilstrup anerkendt for sine virkelighedsnære reportager, og er i dag chefredaktør på Ud & Se.

Jens Vilstrup (f. 1964) begejstrede læsere og anmeldere med nøgleromanen Opland, som læsere stemte ind på andenpladsen til DR Romanprisen i 2015. Med Lalandia tager han et skridt op kunstnerisk og litterært. Jens Vilstrup har tidligere skrevet en række humoristiske ungdomsromaner og børnebøger, ligesom han har udgivet portrætbøger og nonfiktion. Lalandia er hans anden roman for voksne.

Jeg har altid følt mig fejlanbragt, og dén følelse har mine brødre også haft. Vi er vokset op i en dysfunktionel, flyttende familie og har hele livet flygtet og samtidig jagtet hinandens og vores egen kærlighed. Men hvor flygter man hen og får den? Jeg har ikke noget svar, men det søger jeg, siger forfatter Jens Vilstrup om romanen Lalandias tilblivelse.

Inden skriveriet arbejdede han i en længere årrække som skovarbejder, gartnerimedarbejder, anlægsgartner, fiskerøger, fabriksarbejder, frugtplukker og landbrugsmedhjælper; erfaringer, han blandt andet trækker på i Lalandia. Han er vokset op flere steder rundt om i landet, bor i dag på Frederiksberg, er far til fire og kniber sig dagligt i armen.

 

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Bøger af Jens Vilstrup:

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik