fbpx
Roman

Vinter i Wishing Wood

Drøm dig hen til Wishing Wood-resortet på den walisiske kyst, hvor lyskæderne glitrer i trækronerne, og hvor der er kærlighed i luften både sommer og vinter.

Da Evergreen sagde ja til at spille rollen som julemandens kone på det magiske glampingresort Wishing Wood, havde hun ikke forventet, at hendes julemand ville være den utrolig flotte Heath Brookfield. Fra det øjeblik de mødes, opstår der en fuldstændig elektrisk forbindelse mellem dem, og Evergreen får et glimt af, hvor vidunderligt hendes liv kunne være.

Men sidste gang Evergreen tillod sig at elske nogen, mistede hun alt, og hun svor, at hun aldrig ville udsætte sig selv for det igen. Heath gør alt, hvad han kan, for at få hende til at skifte mening, men Evergreen har tænkt sig at rejse videre juleaften, så han har ikke meget tid at løbe på. Kan han overbevise hende om at blive, eller vil hun forsvinde for evigt i sin lille røde campingvogn og tage hans hjerte med sig?

Forfatter:
Antal sider:
360
Sprog:
Dansk
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
28. november 2024
ISBN:
9788772392035 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik