fbpx
Roman

Huset i magnolietræets top

Britisk feelgood – med et godt drys romantik.

Da Indigo Bloom drager til glampingpladsen Wishing Wood i det idylliske Wales, er det med en stor nyhed i bagagen. To måneder tidligere tilbragte hun en fantastisk aften med en mand, hun siden ikke har kunnet lade være med at tænke på. Alligevel havde hun aldrig troet, at hun skulle se River Brookfield igen, og da slet ikke, at hun skulle fortælle ham, at hun var gravid med hans barn.

Indigo kan ikke lade være med at drømme om, at deres historie får en lykkelig slutning. Der er bare et problem: River kan ikke huske, hvem hun er.

Ødelagt over, at deres nat sammen betød så lidt for ham, beslutter Indigo sig for ikke at afsløre, hvem hun er, eller at hun er gravid. Men jo mere tid River og Indigo bruger sammen, jo mere bliver det tydeligt, at de deler et helt særligt bånd. Og måske husker River mere, end Indigo umiddelbart er klar over …

 

"Holly Martin skriver feel good i højeste potens. Det føles nærmest som at træde ind i et magisk eventyrland."
Lektørudtalelse
"En romantisk fortælling tilsat de skønne omgivelser med trætophusene i Wishing Wood ... jeg er i hvert fald klar til at høre mere om det vidunderlige sted i trætoppene i Wales."
Bogblogger.dk
Forfatter:
Antal sider:
320
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Ditte Plauborg Larsen
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
20. marts 2024
ISBN:
9788772392011 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik