fbpx
Biografi

Ulige uger

En hjælp-til-selvhjælpsbog til dig, der har brug for et kærligt skub efter skilsmissen.

Dette er en ægte grine- og grædebog fyldt med sorg, længsel, voksendating og andre øjeblikke fra det livsomvæltende kaos, vi kalder en skilsmisse.

Ulige uger er til dig, der står midt i balladen, eller dig, der har fået krisen lidt på afstand, delt boet og kan smile af de urolige tider. Den er til dig, der har brug for en ærlig og sjov hjælp-til-selvhjælpsbog og et kærligt skub. Og bare rolig, der er både håb, kærlighed og et dejligt liv på den anden side. For selvom en skilsmisse kan byde på skænderier, IKEA-ture, underlige kropsprojekter og børn, der savner, er det også en mulighed for at finde tilbage til sig selv. Og der er faktisk ikke noget smukkere end kvinder (og mænd), der rejser sig fra en skilsmisse og går ud og æder af livet.

 

"Svært underholdende. Ditte Gieses måde at fremhæve den frihed på, der følger med en skilsmisse, er både indtagende, tapper og mulig under forudsætning af en frihedsfølelse, som selv min egen frigjorte generation næppe ville kunne leve op til."
Information
"Mange velovervejede og reflekterende pointer om ensomhedens og tosomhedens vilkår.”
Berlingske
"Herlig, ligefrem og moderne bog."
Jyllands-Posten
"Giese rimer ikke på hverken tabu, skyld eller skam. Hendes bog er en opmuntrende håndsrækning til mødre, der lige er blevet skilt."
Litteratursiden
"Den bedste sommerferielæsning for fraskilte kvinder."
Jegermor
"Frisk og ligetil."
Bogsyn.dk
"Giese skriver overbevisende og virkelig underholdende om alt fra tudeture til Tinder-dates."
frk._west
Forfatter:
Antal sider:
210
Design:
Omslagsdesign: Nete Banke / Imperiet
Udgivelsesdato:
31. maj 2022
ISBN:
9788772391236 (Trykt bog)
9788775621477 (E-bog)
9788775621484 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik