fbpx
Roman

Sidste chance

Katie Kitamuras debutroman skildrer MMA-kampsporten med psykologisk indsigt og uhyggelig præcision.

Fire år efter, at Rivera vippede Cal af tronen i kampsporten mixed martial art, har Cals træner, Riley, arrangeret en revanchekamp, ganske vist på Riveras hjemmebane i Mexico, men Cal føler sig klar, han trænger til at få vasket pletten væk og har trænet hårdere end nogensinde før. Den apati, han blev ramt af i tiden efter, at han blev knockoutet af Rivera, er væk, han har fået ny energi og fokus tilbage. Riley har ret: Rivera kan bare komme an.

Men Rivera har aldrig tabt en kamp, og i dagene op til kampen begynder Cal og Riley hver for sig at tvivle på, om han overhovedet kan besejres. Der er meget på spil. Hvis Cal må lægge handskerne på hylden (for det vil et nyt nederlag betyde), aner ingen af dem, hvad de så skal lave. De ønsker ikke at svigte hinanden. Det er de panisk ræd for.

 

"Her læner Kitamuras nedbarberede sprog sig op ad store navne som Steinbeck, Hemingway, James Ellroy og Norman Mailer."
Euroman
"Hemingway lever – og denne gang er han en kvinde."
Tom McCarthy
"Kitamuras skildring af MMA-kampsporten er brutal, men smuk."
Booklist
"En tempofyldt, indsigtsfuld og spændende roman. Katie Kitamura matcher sin stil med emnet og skaber en stram og overbevisende fortælling."
Lektørudtalelse
Forfatter:
Antal sider:
200
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Tonny Worm
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
8. marts 2024
ISBN:
9788772392134 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik