fbpx
Roman

Intime relationer

Smuk, dybsindig, transformerende og sjælefuld læseoplevelse.

En ung kvinde påtager sig et vikariat som tolk ved Den Internationale Domstol i Haag. I sorg over sin fars død og at være blevet forladt af sin mor til fordel for Singapore, hvor forældrene oprindelig kom fra, flygter hun fra sin hjemby New York og rejser til Europa i håb om at finde et nyt hjem.

I den hollandske domstolsby, hvor alt tilsyneladende er pænt og kultiveret, men hvor en sær uhygge eller uro lurer under overfladen, bliver hun hurtigt trukket ind i en række intime relationer, hvor alt ikke er, hvad det giver sig ud for.

Med en snigende følelse af ulykke, forræderi og undergang prøver hun at navigere i de uigennemskuelige magtspil og kærlighedsintriger, hun fornemmer omkring sig, mens hendes egen intimsfære både privat og på jobbet truer med at krakelere. Hvad er hendes rolle i det hele? Hvad er det, hun flygter fra? Hvad vil hun dybest set med sit liv? Før eller siden bliver hun nødt til at konfrontere sig selv.

 

"Det hele er afsindig smukt formidlet, og man læser "Intime relationer" med tilbageholdt åndedræt."
Jyllands-Posten
"Uhyggelig og spændende."
Politiken
"En litterær lækkerbidsken."
Lektør
"Smukt skrevet, dybsindig og sjælefuld."
The New York Times Book Top 10
"Utvivlsomt en af de bedste romaner, jeg har læst i år."
The New York Times
"En dybt bevægende og transformerende læseoplevelse."
The Guardian
Forfatter:
Antal sider:
225
Design:
Omslagsdesign: Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
15. september 2022
ISBN:
9788772391106 (Trykt bog)
9788775621279 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik