fbpx
Roman

Dage efter Pierre

Tre ensomme skæbner krydser hinanden.

74-årige Jeanne føler sig ensom efter hendes mand, Pierre, er død. For at få økonomien til at hænge sammen er hun tvunget til at udleje et værelse i sin lejlighed i Paris’ 17. arrondissement, som er et kvarter i Paris, hvor høj og lav bor side om side. Hun kan ikke vælge mellem Théo og Iris, som begge desperat mangler tag over hovedet, og ender med at tage dem begge.

Den unge konditorelev Théo har i en alder af 18 år ikke mange drømme tilbage, for han ved, hvilket rod det bliver, når alle drømmene brister. Iris på 33 er på flugt og slæber rundt på hele sit liv i en kuffert. Pludselig skal den mystiske unge kvinde, den utilpassede fyr og den diskrete ældre kvinde lære at leve sammen, og mødet mellem de tre ensomme skæbner bringer mange overraskelser med sig.

Der er ikke langt fra tårer til smil i bogen, og det er svært ikke at blive revet med af den varme og menneskelige fortælling om livets uforudsigelige veje.

 

"Som forfatter er Virginie Grimaldi superfølsom og tæt på sine læsere. Hun indfanger bedre end nogen anden vores allesammens følelser, frygt, håb og erfaringer og gengiver dem i sine bøger med elegance og ømhed."
ELLE
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Helena F. Brennum
Design:
Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
2. maj 2024
ISBN:
9788772391755 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik