fbpx
Roman

Dage efter Pierre

Tre ensomme skæbner krydser hinanden.

Efter et langt liv med Pierre er Jeanne blevet enke. Livet føles tomt og trist med kun dværggravhunden Boudine som selskab, og økonomien har det heller ikke for godt. Bliver hun mon nødt til at sælge den dejlige pariserlejlighed, der har været hendes hjem i halvtreds år? En dag får hun en ide, der måske er løsningen på hendes problemer: Hun kunne jo udleje et værelse.

Jeanne sætter et opslag op i de lokale butikker, og hun når dårligt nok at forlade bageren, før hun har hele to ansøgere: Den unge, rodløse Théo, der ikke har nogen familie og bor i et bilvrag, når han ikke passer sit job som elev hos bageren, og Iris, der arbejder som hjemmehjælper og er helt ny i byen. Hele sit liv har hun i en kuffert, og ligesom Théo har hun desperat brug for et sted at bo. Begge gør, hvad de kan, for at overbevise Jeanne om, at netop de fortjener at få værelset hos hende.

Dage efter Pierre er en varm roman om tre ensomme sjæle, der mødes og sammen skaber et nyt liv.

 

"Som forfatter er Virginie Grimaldi superfølsom og tæt på sine læsere. Hun indfanger bedre end nogen anden vores allesammens følelser, frygt, håb og erfaringer og gengiver dem i sine bøger med elegance og ømhed."
ELLE
"En vidunderlig fortælling ... fransk litteratur, når det er bedst."
Bogblogger.dk
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Helena F. Brennum
Design:
Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
2. maj 2024
ISBN:
9788772391755 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik