fbpx
Roman

Betonhjerter

En roman fortalt med humor og poesi og Sara Rahmehs ode til blokken i Høje Taastrup, hvor hun er vokset op.

Blokken er et overset sted. Den ligger i Høje Taastrup, og Yasmin bor her. Hun er fra Damaskus og Danmark, men mest fra blokken, og hun kan fortælle dig hele sandheden om det her sted.

Om Neonskiltet, der blinker hos grønthandleren med det lidt for overdådige navn: Monzoon Exotic Bazaar. Det er et skatkammer af ting, du ikke vidste, du manglede. Hvis du tager en tur rundt om blokken, møder du måske halal-tanterne, som altid ved bedre, eller viceværten Tonny, som bor i nummer 142, kalder de fleste kvinder for kællinger og er overbevist om, at feminismen har ødelagt verden. Anja og skampletten Bent og Abdulrahman, der engang hed Rasmus, og hvis far alligevel aldrig kalder ham andet end ”uduelige møghund”. Eller Arab Einstein og de andre drenge, der ryger fed i cykelkælderen og efter hvert sug kommer tættere på at løse verdenssituationen, hvis det ikke var for de fucking pansere.

Man skal ikke glemme, hvor man kommer fra, heller ikke selvom man bliver big shot en dag. Men bare rolig. Ingen, der kommer fra blokken, glemmer, hvor de kommer fra.

Forfatter:
Antal sider:
300
Udgivelsesdato:
12. maj 2023
ISBN:
(Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik