fbpx

Nyheder maj 2023

Det gode læseår fortsætter, når Alpha udgiver tre nye titler i maj. Læs med her 📚👇

Betonhjerter af Sara Rahmeh

Blokken er et overset sted. Den ligger i Høje Taastrup, og Yasmin bor her. Hun er fra Damaskus og Danmark, men mest fra Blokken, og hun kan fortælle dig hele sandheden om det her sted.

Om neonskiltet, der blinker hos grønthandleren med det lidt for overdådige navn: Monzoon Exotic Bazaar. Det er et skatkammer af ting, du ikke vidste, du manglede. Hvis du tager en tur rundt om Blokken, møder du måske halal-tanterne, som altid ved bedre, eller viceværten Johnny, som bor i nummer 142, kalder de fleste kvinder for kællinger og er overbevist om, at feminismen har ødelagt verden. Anja og skampletten Bent og Abdulrahman, der engang hed Rasmus, og hvis far alligevel aldrig kalder ham andet end ”uduelige møghund”. Eller Arab Einstein og de andre drenge, der ryger fed i cykelkælderen og efter hvert sug kommer tættere på at løse verdenssituationen, hvis det ikke var for de fucking pansere.

Man skal ikke glemme, hvor man kommer fra, heller ikke selvom man bliver big shot en dag. Men bare rolig. Ingen, der kommer fra Blokken, glemmer, hvor de kommer fra.

Udkommer den 12. maj

 

Under de høje ege af Chris Whitaker

Intet er, som det ser ud til, i Tall Oaks, en lille by i Californien, hvor alle kender hinanden, og kriminalitet er noget, der foregår andre steder. Men byens idylliske facade krakelerer, da den treårige Harry Monroe bliver kidnappet fra sit eget hjem af en person i klovnekostume. På trods af opsigtsvækkende mediedækning og ihærdig politiefterforskning forbliver bortførelsen et mysterium.

Tre måneder efter Harrys forsvinden er de fleste kommet videre, undtagen Jessica, Harrys fortvivlede mor, og Jim, den lokale sherif. Og listen over mistænkte i Tall Oaks er lang: Der er Jerry, enspænderen med en hemmelighed, som kun hans mor kender; Jared, den kyniske kvindeforfører; teenageren Manny, en aspirerende gangster, og endda Jessicas tante Henrietta og onkel Roger, der tydeligvis skjuler noget.

Udkommer den 17. maj

 

Dem vi bliver af Gillian McAllister

Det er alle forældres mareridt. Din glade, sjove og uskyldige søn begår en forfærdelig forbrydelse: Han myrder en fremmed.
Du ved ikke hvem.
Du ved ikke hvorfor.

Du ved kun, at din teenagedreng er varetægtsfængslet – og hans fremtid tabt på gulvet.

En nat bliver Jen vidne til, at hendes søn begår drab. Da hun vågner næste dag, er det dagen før drabet. Dagen efter er det to dage inden, han stak en fremmed mand ned foran deres hus. Langsomt bevæger Jen sig tilbage i tiden efter svar. Kunne hun have gjort noget anderledes? Og kan hun forhindre, at det sker igen?

Udkommer den 25. maj

 

 

Hold øje med vores Instagram og TikTok for flere nyheder, boginspiration og læsetips.

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik