fbpx

Det brændende blad – foredrag

Katrine Engberg er en af Danmarks mest populære krimiforfattere. I efteråret 2022 holder hun en række foredrag i forbindelse med lanceringen af sin nye krimi. Vi har samlet oversigten her.

Katrine Engberg debuterede som krimiforfatter i 2016 og har i dag solgt mere end 1.000.000 bøger. Hun har været shortlistet til flere priser, deriblandt Den store lydbogspris og Årets forfatter, og i 2021 vandt hun MARTHA prisen med Isola, den foreløbig sidste kriminalroman om politiduoen Kørner og Werner. 

Det brændende blad er første bind i en helt ny krimiserie. Den er inspireret af Katrines egen familiehistorie og behandler temaer som flugt, skam og forsoning.

 


 

Oplev Katrine Engberg fortælle om Det brændende blad

Tirsdag den 7. februar kl. 19.00 Rødovre Bibliotek. Læs mere her.

Mandag den 13. februar kl. 19.00 Frederikshavn Bibliotekerne

Tirsdag den 14. februar kl. 19.00 Brønderslev Bibliotek

Onsdag den 15. februar kl. 19.00 Aabybro Bibliotek (Jammerbugt Bibliotekerne)

Mandag den 27. februar kl. 19.00 Thisted Bibliotek

Tirsdag den 28. februar kl. 19.00 Morsø Bibliotek


 


Fortiden indhenter dig altid

Ubehagelige omstændigheder tvinger Liv Jensen ud af jobbet som efterforsker ved Nordjyllands politi. Hun må tage til takke med arbejdet som privatdetektiv – og så den cold case, hun får af sin ven og menter, Petter Bohm fra Københavns politi. Hvis det lykkes hende at opklare sagen, vil hun måske kunne vende tilbage til politiet? 

Sagen tvinger Liv til at genbesøge fortiden, rejse til den jyske vestkyst og ind i et af de mørkeste kapitler i danmarkshistorien. Det hele hænger sammen.

Alle flygter fra noget, og ingen kan vide sig sikker. Heller ikke Liv.

Læs mere om bogen

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik