fbpx
Krimi og spænding

Det brændende blad

'Det brændende blad' er første historie i en ny krimiserie med efterforsker og privatdetektiv Liv Jensen i hovedrollen, automekanikeren Nima Azour og krisepsykologen Hannah Leon.

Liv Jensen. 29 år, 162 centimeter høj, født i Rødovre.

Efterforsker Liv Jensen er i vildrede. Ubehagelige omstændigheder tvinger hende til at sige sit job op hos Aalborg politi og rejse retur til barndomshjemmet. Heldigvis finder hun hurtigt et lejemål i kælderen i et hus på Vesterbro hos den pensionerede rammemager, Jan Leon, og hans voksne datter, Hannah. To mennesker, som deler en stor sorg.

Liv drømmer om en stilling ved Drabsafdelingen i hovedstaden, men må indtil videre tage til takke med arbejdet som privatdetektiv – og så den cold case, hun får af sin ven og mentor, Petter Bohm fra Københavns Politi. Sagen handler om en kulturjournalist, der blev kvalt for tre år siden, gerningsmanden er aldrig fundet. Måske kan Liv opklare den sag, slette minderne fra Aalborg og vende tilbage til politiet igen?

Sagen tvinger Liv til at genbesøge fortiden, rejse til den jyske vestkyst og ind i et af de mørkeste kapitler i danmarkshistorien. Det hele hænger sammen. Alle flygter fra noget, og ingen kan vide sig sikker. Heller ikke Liv.

 

"Et vidtforgrenet og vellykket plot ... Engberg rammer rent og rutineret."
Berlingske
"Engberg er en sand storyteller."
Politiken
"Gennemtænkt, overraskende og veludført."
Sidsesbogreol
Skriveribogtipogandet
"Spændende."
Findals krimiside
"Fængende og fantastisk."
Thebookchatter
"Katrine Engberg ved præcis, hvad der skal til for at skrive et hit af en kriminalroman."
Piamadsen76
Antal sider:
350
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
11. oktober 2022
ISBN:
9788772390369 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik