fbpx
Roman

Våg over hende

En stor roman om kærlighed, venskab og hævn.

August 1986. I et italiensk kloster trækker en mand vejret for sidste gang. I fyrre år har han våget over hende – hun er hans sidste værk, en statue, der foruroliger alle, der ser den, men hvis oprindelseshistorie er hemmelig.

I sine sidste timer dykker manden ned i historien om sit liv. Han vender tilbage til sin læretid hos en alkoholiseret og brutal billedhugger på Pietra d’Alba-plateauet, den rige og magtfulde Orsinifamilies højborg. Og frem for alt til sit møde med Viola, Orsinifamiliens eneste datter, som falder for denne billedhugger, der er ganske lille af statur, men har et genis hænder og et frit sind.

Viola og Mimo mødes som teenagere og gennemlever den første halvdel af det 20. århundrede side om side, hvor de er vidner til fascismens fremmarch og verdenskrigenes uroligheder. Han bliver en stor kunstner, der er eftertragtet af overklassen, og hun forsøger utrætteligt at frigøre sig fra sin baggrund og forfølge sine drømme.

Antal sider:
550
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Agnete Stjernfelt
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
3. oktober 2024
ISBN:
9788772392738 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik