fbpx
Krimi og spænding

Skygge og lys

Kærlighed, lidelse og mørke hemmeligheder i 1920’ernes Berlin. Den idealistiske jordemoder Hulda Gold bevæger sig frit mellem dekadence og fattigdom i kampen for de svage.

BERLIN, 1922. Hulda Gold lever og ånder for sit job som jordemoder i Berlin og kæmper for byens fattige og undertrykte kvinder. I et af storbyens mest berygtede slumkvarterer møder hun den højgravide Lilo, der er dybt fortvivlet. Lilos nabo er blevet fundet død i den nærtliggende Landwehrkanal, og det slås hen som selvmord eller en tragisk ulykke. Det tvivler den unge kvinde dog på, at det er – og det viser sig, at hun ikke er alene om den mistanke.

Kriminalkommissær Karl North interesserer sig også for sagen, men han har brug for Huldas hjælp. Folk, der bor i byens skyggeside, taler nemlig meget nødigt med politiet, og Hulda bliver trukket dybere og dybere ind i sagen.

SKYGGE OG LYS er første bog om jordemoderen Hulda Gold, en historisk krimiserie, der foregår i 1920’ernes farverige, fattige og dekadente Berlin.

 

"Anne Stern skriver virkelig fængende med tempo og et troværdigt plot. Jeg var underholdt og glædede mig over en anden vinkel på 1920’ernes Berlin."
Bogbanden
Forfatter:
Antal sider:
380
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Henrik Andersen
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
6. februar 2024
ISBN:
9788772391618 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik