fbpx
Roman

Når jeg ser dig fra en vis afstand

En nærværende og rå roman om ægteskabets beskidte sider og det håb, der venter forude, hvis man har modet til at række ud efter det.

En kendt kvindelig tv-psykolog skal finde vejen videre efter et stort sammenbrud i sit lange ægteskab. Hendes mand har haft en affære med en anden kvinde. Hun rejser væk fra ham og deres to drenge for at isolere sig i et forladt sommerhus på en vindblæst ø ved den jyske vestkyst midt i november. Herfra tænker hun tilbage på parforholdet, de første definerende møder og den store krise, der bringer vanviddet frem i hende – og samtidig genetablerer hendes dybe begær.

På en forvildet gåtur ved stranden møder hun Ejvind, en gammel sømand, der lærer hende at samle rav. Langsomt udvikler de to et venskab og finder i hinanden et menneskeligt nærvær og et rum for heling, som de begge har brug for. For hvordan vender man tilbage til sit liv og sit ægteskab, når alt er brudt sammen, og verden ikke længere er, som man troede, den var? Og hvor finder en psykolog, der på papiret ved alt om parforhold, den vished, hun selv har brug for?

Forfatter:
Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
1. februar 2024
ISBN:
9788772391090 (Trykt bog)
9788775621248 (E-bog)
9788775621255 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik