fbpx
Roman

Når jeg ser dig fra en vis afstand

En nærværende og rå roman om ægteskabets beskidte sider og det håb, der venter forude, hvis man har modet til at række ud efter det.

Kirstine ved alt om følelser. Som tv-psykolog er hun ekspert i parforhold og kunsten at blive på sin egen banehalvdel, når konflikten blusser op – lige indtil hun selv står midt i sit livs krise. Hendes ægteskab er brudt sammen, og hun mister kontrollen over sig selv og sine handlinger.

For at finde vejen videre søger hun tilflugt i et forladt sommerhus på en vinterkold ø i Vadehavet. Her vil hun hengive sig til smerten og ensomheden, men mødet med Vesterhavet og den aldrende ravsamler Ejvind bliver i stedet begyndelsen på en helt anden historie.

Når jeg ser dig fra en vis afstand er en nærværende og rå roman om ægteskabets beskidte sider og det håb, der venter forude, hvis man har modet til at række ud efter det. Det er en fortælling om utroskab, vanvid og begær – og frem for alt en fortælling om et uventet venskab.

 

"Så medrivende, at jeg flere gange undervejs måtte huske mig selv på, at jeg læste med henblik på at anmelde og ikke (kun) for min fornøjelses skyld. Også rent sprogligt er det en glæde at læse bogen."
BogMarkedet
"En flot debutroman."
Kulturinformation
"Skøn og nærværende roman, der er svær at lægge fra sig."
Torndahlbooks_
"Trine skriver utroligt fængende og jeg fløj igennem bogen."
Bogbanden
"Eftertænksom og smuk."
Litteraturelsker
"Smuk og rørende fortælling."
Hyggegeek_litteratur
"Det er så gribende en fortælling og på så mange måder umulig at lægge fra sig."
Prosapiger
"En af den slags helt særlige bøger, som jeg tror, jeg vil læse igen."
Randiglensbo.dk
"En så nærværende, dragende og autentisk fortælling."
Sidsesbogreol
"Lovende romandebut."
Bog.dag.bog
Forfatter:
Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
1. februar 2024
ISBN:
9788772391090 (Trykt bog)
9788775621248 (E-bog)
9788775621255 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik