fbpx
lenni margot
Roman

Lenni og Margots et hundrede år

En varm roman om et usædvanligt venskab.

Livet er kort. Det ved 17-årige Lenni, der er uhelbredeligt syg. Men Lenni er ikke færdig med at leve. Hun siger ja tak til alt, der kan bryde det monotone hospitalsliv, og selv om hun ikke har skyggen af kunstnerisk talent, tilmelder hun sig et malekursus på hospitalet. Her møder hun 83-årige Margot, en lille dame i lilla pyjamas, der i modsætning til Lenni faktisk kan male.

Sammen går Lenni og Margot i gang med et kunstprojekt, der fortæller historien om deres tilsammen et hundrede år med nedslag i Margots lange liv og Lennis alt for korte. Historier om kærlighed og tab, om misforståelser og tilgivelse, om mod og venskab. Historier, som har ført dem frem til der, hvor rejsen ender.

Lenni og Margots et hundrede år er Marianne Cronins debutroman.

 

Dette er en utroligt smuk og ikke mindst livsbekræftende fortælling!
Bogens Liv
“Lenni og Margots et hundrede år” er en hjertevarm, livsbekræftende og tankevækkende roman.
Bagomboeger
Altså det er en debutroman, der kan noget. Helt fantastisk.
Litteraturogkaffe
Rørende og fængslende. Den er til dig, der er klar på en historie om kærlighed, venskab, tilgivelse, misforståelser, glæde og sorg.
Bogbanden
En meget rørende fortælling om et venskab imellem to generationer af meget forskellige kvinder.
Bog_finken
Hjerteskærende, fængende og ufattelig smuk.
Bogglæde
Årsagerne til at læse Lenni og Margots historie er alt for mange. Men det er bogen for dig, der er til livsbekræftende historier.
Bogfeber
Det her er en tudebog ja, men det er også MEGET mere end en tudebog ... Den her bog er også hylende morsom og genkendelig. Når man kan gøre en bog om død morsom, uden at det bliver mærkeligt og akavet, så kan man bare noget helt særligt.
Bogdoktor
Bogen er en smuk fortælling om usædvanlige venskaber, kærlighed, livet, sorgen og meget mere.
Mit lille bibliotek
Gribende og meget, meget smuk. Historien er fuld af både alvor og sjov. Det er en af de fineste fortællinger om kærlighed, tab, mod og venskab, jeg længe har læst.
Randi Glensbo
En af de stærkeste bøger jeg har læst, nogensinde, den har fået mig til at græde som aldrig før.
Bogninja
Bogen er en velskrevet og varm fortælling om venskab mellem generationer.
Dansk BiblioteksCenter
En vidunderlig både rørende og livsbekræftende fortælling.
Bibliotekat
En tankevækkende, klog og kærlig beretning.
Bogvægten
Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk og rørende denne bog er. Marianne Cronin har skrevet en roman, der går lige i hjertet. Jeg elsker den.
thoughts.of.a.bookaholic
Storslået, fantastisk, brilliant, episk, ubeskriveligt ... Lenni og Margots et hundrede år er en af de bedste bøger, jeg kommer til at læse nogensinde.
Majkenlaugesen
Den får det hele til at føles så rigtigt og uretfærdigt på samme tid. Det er sådan en bog, der sætter alle følelserne i gang.
Fuglsangforoven
Min svigermor og min veninde anbefalede mig begge at læse romanen og efter at have læst den, kan jeg vist roligt anbefale den videre.
Bogblogger.dk
Har man selv oplevet sorgen, finder den sin vej frem igen, mens man læser.
Lidtbedreliv
Jeg har grint og jeg har grædt, og kan kun give bogen mine største anbefalinger. Lenni og Margot ramte mig lige i hjertet.
Etbogunivers
En meget smuk og gribende fortælling, der mest af alt er en hyldest til livet og nye venskaber. Der er tale om en meget engagerende historiefortælling fuld af kærlighed, humor og glæde.
Cats, books and coffee
Jeg er tom for ord. Jeg har bare lyst til at blive i bogen og så har jeg fået en helt speciel læseoplevelse med den her og kan anbefale den så meget.
Mullesbogblog
En hjertevarm fortælling.
fantastiske.familie.bøger
Antal sider:
366
Oversat af:
Louise Urth Olsen
Udgivelsesdato:
1. juni 2021
ISBN:
9788772390543 (Trykt bog)
9788775620098 (E-bog)
9788775620104 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik