fbpx
Faglitteratur

Feministisk kampskrift

Dannelsesbog om feminisme og magt. Bliv klogere på samtykke og samvær, fordomme, offerskam, magtrum og mediernes rolle, kvindebevægelsen, feminismebølger, stiletaktivisme og værdien af at stå skulder ved skulder.
Bogen udkommer d. 21. oktober 2022

Denne bog er til dig, som godt kunne bruge en hjælpende hånd i den aktuelle debat om Metoo, magt og sexisme. Dig, som står på tærsklen til voksenlivet, uddannelse eller arbejdsmarkedet, eller dig, som er forælder til en, der gør. Den er til dig, der gerne vil tale med dine børn, venner eller kollegaer om køn, ligestilling og feminisme, eller dig, som måske mødte den nye Metoo-bølge med et skuldertræk og tænkte ”må man nu ikke flirte mere?”

Camilla Søe og Maria Gudme er to af initiativtagerne til #EnBlandtOs-bevægelsen. De skrev i september 2020 et debatindlæg bragt i Politiken om den sexisme og de krænkelser, der finder sted i dansk politik. I 2021 modtog #EnBlandtOs Dansk Kvindesamfunds hæderspris, Mathildeprisen, samt Nina Bang-Prisen. Begge forfattere er desuden udvalgt som en af årets kvinder 2021 af Femina og nomineret til Årets håb.

Design:
Omslagsdesign: Nete Banke / Imperiet
Udgivelsesdato:
21. oktober 2022
ISBN:
9788772391229 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik