fbpx
Kogebog

Fattig student

Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200kr pr. næse om ugen. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen.

Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret.

Fattig student har solgt over 80.000 eksemplarer i hjemlandet Norge.

Jeg er vild med konceptet. Bogen er en fryd for øjet og man bliver fristet til at lave det hele.
Livet i dukkehuset
Fattig student vil jeg anbefale til alle - lille økonomi eller ej - den har sin berettigelse i alle køkkener, også hvor brugerne tænker på om maden er plantebaseret.
Mit lille bibliotek
Karen Thorsen viser med bogen, at det kun handler om kreativitet, når det kommer til gamle madrester.
Bech's Books
Dette er en rigtig lækker og brugbar kogebog/stop madspild-udgivelse.
Dansk BiblioteksCenter
En virkelig fremragende kogebog, med masser af lækre retter som ikke tager lang tid at lave eller koster alverden.
mullesbogblog
Antal sider:
192
Oversat af:
Marie Louise Valeur Jaques
Design:
Imperiet
Udgivelsesdato:
2. juni 2020
ISBN:
9788772390017 (Hardback)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik