fbpx
Faglitteratur

Apollo-metoden

Med pandemien som et dramatisk bagtæppe deler Petter Stordalen ud af egne og andres erfaringer med krisehåndtering. I 'Apollo-metoden' får du syv greb, til når det virkelig gælder.

For Stordalen blev coronapandemien en økonomisk mavepuster af de helt store. Men det er ikke første gang, han har mødt mod- gang. Hvordan håndterer han det uventede? Hvordan holder han skruen i vandet, når livet foretager en U-vending, og alt pludselig er usikkert? Og hvorledes mener han, at en mislykket rumrejse kan hjælpe os med at komme helskindet igennem en krise?

Ud fra begreber som ’Nødbremsen’, ’Tillid er king’ og ’Find din blå planet’ viser Stordalen med sin sædvanlige energi, hvordan modgang kan give nye muligheder – selv når det virker, som om omgivelserne har givet op.

Apollo-metoden giver læseren et sjældent og spændende indblik i Stordalens forretningsfilosofi og i hans måde at drive forretning på. Mange af hans principper kan overføres til andre områder af livet, enten på jobbet eller privat, og der er i bogen mange inspirerende råd til selvudvikling.

 

"Selv i modgang kan der opstå muligheder."
Bogens Liv
"Velskrevet og underholdende ledelsesbog med kloge og brugbare værktøjer til at navigere en virksomhed sikkert gennem modgang og kriser"
Lektørudtalelse
Antal sider:
250
Oversat af:
John Jensen
Design:
Omslagsdesign:
Udgivelsesdato:
21. juni 2022
ISBN:
9788772391304 (Trykt bog)
9788775621569 (E-bog)
9788775621651 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik