fbpx

Katrine Engberg er nomineret til MARTHA-prisen 2021

Du kan stemme på din yndlingsforfatter helt frem til d. 30. september.

Katrine Engberg Martha

Det taler i den grad sit tydelige sprog, når en forfatter for fjerde gang blive nomineret til en pris, der hvert år hylder Danmarks dygtigste og mest populære forfattere. Det er ikke desto mindre tilfældet for Katrine Engberg, der for fjerde gang er blevet nomineret til MARTHA-prisen. MARTHA-prisen blev indstiftet i 1989 under navnet Danskernes Yndlingsforfatter, og hylder stadig i dag de største forfattere i Danmark. Blandt tidligere prismodtagere kan nævnes Jane Aamund, Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel og Peter Høeg.

Katrine Engberg har senest udgivet ISOLA – det femte og sidste bind i serien om Kørner og Werner. Internationalt er hendes krimiserie solgt til udgivelse i 28 lande og har blandt andet fået en fremragende modtagelse i USA af både læsere og anmeldere. Katrine Engberg er desuden at finde på bestsellerlisterne i Danmark, USA, Tyskland, Canada, Norge og Sverige, hvor hun senest har ligget #1 seks uger i streg.

I hele septemper frem til d. 30 har du muligheden for at stemme på din yndlingsforfatter og desuden deltage i konkurrencen om gavekort til Bog & Ide.

Du kan stemme til MARTHA-prisen 2021 ved at trykke her.

Desuden er Katrine Engberg også nomineret til Krimimessens Publikumspris 2021. Du har mulighed for at stemme på hende til denne pris her.

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik